Αγγλία

Απορρίπτει πρόταση ανανέωσης από την Ίπσουιτς και ψάχνει το επόμενο βήμα ο ΜακΚένα

Την πρόθεση του Κίεραν ΜακΚένα να απορρίψει πρόταση ανανέωσης από την Ίπσουιτς και να αποχωρήσει μετά τη μαγική πορεία του στη φετινή Championship, αποκάλυψε το BBC.

Έτοιμος να «αλλάξει σελίδα» και να κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα ο Κίεραν ΜακΚένα.

Μετά τη μαγική πορεία του στη φετινή σεζόν με την Ίπσουιτς, την οποία κατάφερε να οδηγήσει στην άνοδο από την Championship και στην επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, ο 38χρονος τεχνικός έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, με ομάδες της Premier League να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους!



Όπως μετέδωσε το «BBC», η Ίπσουιτς θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο (το υπάρχον ολοκληρώνεται το 2027) στην προσπάθειά της να τον πείσει να παραμείνει, όμως ο ΜακΚένα αναμένεται να απαντήσει αρνητικά, ενώ βρίσκεται ψηλά στις λίστες των Τσέλσι, Μπράιτον, αλλά και Μάντσεστερ Γιουνάιντ, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Τεν Χαγκ. Σε κάθε περίπτωση, όποια ομάδα θελήσει να τον πάρει από την Ίπσουτς, θα πρέπει να καταβάλλει τη ρήτρα αποδέσμευσής του (κοντά στα 5 εκατ. ευρώ).



Ο ΜακΚένα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ίπσουιτς τον Δεκέμβρη του 2021, έχοντας νωρίτερα δουλέψει ως βοηθός των Μουρίνιο και Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καταφέρνοντας να πανηγυρίσει διαδοχικές ανόδους από την τρίτη κατηγορία στην Premier League, ενώ φέτος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της Championship!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x