Αγγλία

Νούνο Εσπίριτο Σάντος: «Ο Ποντένσε χρειάστηκε χρόνο αλλά πλέον μας έχει βοηθήσει αρκετά»

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας υποστήριξε ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χρειάστηκε χρόνο για να καταλάβει την δυναμική της ομάδας αλλά –τώρα πια- παρέχει σημαντική βοήθεια.

Εγκώμια για τον Ντανιέλ Ποντένσε από τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της Γουλβς. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας υποστήριξε ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χρειάστηκε χρόνο για να καταλάβει την δυναμική της ομάδας αλλά –τώρα πια- παρέχει σημαντική βοήθεια.

«Είμαι χαρούμενος για τον Ντανιέλ. Έπρεπε να έχει υπομονή. Έφτασε αργότερα και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να κατανοήσει τη δυναμική της ομάδας, αλλά την ώρα που μπήκε μέσα στην ομάδα μας βοήθησε πραγματικά. Αυτό είναι το κύριο σημείο. Όταν ένας παίκτης είναι έξω και μπαίνει, πρέπει να έχει αντίκτυπο, πρέπει να βελτιωθεί, πρέπει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, και ευτυχώς, ο Ντανιέλ κατάφερε να το κάνει αυτό», υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x