Με την πλειοψηφία, που θεωρεί πως πρέπει να πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Premier League (παρά τον ισχυρότατο ανταγωνισμό με τον Μοχάμεντ Σαλάχ) συμφωνεί ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.
«Θα είναι ωραίο να πάρω αυτό το βραβείο και πιστεύω πως το αξίζω, γιατί είμαι πολύ σταθερός στην απόδοσή μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου φέτος και, ειλικρινά, δεν περίμενα μια τόσο καλή χρονιά», τόνισε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μαν. Σίτι.
Όσο για τον ανταγωνισμό με τον Σαλάχ; «Είμαστε τελείως διαφορετικοί παίκτες. Δεν μπορείς να μας συγκρίνεις. Ο Σαλάχ είναι εξαιρετικός παίκτης, οι επιδόσεις του μιλούν για τον ίδιο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






