Αγγλία

Ντε Χέα: «Πρέπει να διορθώσουμε τα πάντα»

Την απογοητευτική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε ο Ισπανός τερματοφύλακας, καθώς και ότι περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές απ΄ όταν πήγε στην ομάδα.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σολσκιερ υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Νιούκαστλ, η οποία είχε συνολικά 5 βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα φάνηκε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα απογοητευμένος και σε ερώτηση για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα απάντησε: «Τα πάντα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι να πω…».

Ο Ισπανός γκολκίπερ και η άμυνά του έχουν να κρατήσουν το 0 σε εκτός έδρας αγώνα από τις 9 Φεβρουαρίου απέναντι στη Φούλαμ και να κερδίσουν μακριά απ΄ το «Ολντ Τράφορντ» από τις 6 Μαρτίου (κόντρα στην Παρί για το Champions League).

Πλέον σύμφωνα με τον 28χρονο αυτό που πρέπει να γίνει είναι να παλεύουν κάθε μέρα για να βελτιωθούν: «Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να παλεύουμε, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή απ΄ όταν ήρθα εδώ. Δεν ξέρω γιατί, τι συμβαίνει. Συγγνώμη από τους οπαδούς μας».

Κλείνοντας, ο Ντε Χέα δήλωσε πως δεν πρέπει να αναζητούνται δικαιολογίες σε μια ομάδα αυτού του βεληνεκούς: «Είχαμε κάποιους σημαντικούς τραυματισμούς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να κερδίζουμε».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x