Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άλβαρο Μοράτα επιβεβαίωσε ο πατέρας του παίκτη με παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope».
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Πάκο Γκονζάλεθ είπε: «Επιβεβαιώνω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα που ζήτησε τον Άλβαρο Μοράτα», τονίζοντας ότι κανένας άλλος δεν έχει κάνει κρούση.
Την πληροφορία του Ισπανού επιβεβαίωσε ο πατέρας του παίκτη, Αλφόνσο, με παρέμβασή του στον σταθμό: «Πώς τα ξέρετε όλα αυτά τα πράγματα; Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είστε σπουδαίος δημοσιογράφος, αλλά δεν μπορώ να πω άλλα», επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον γιο του.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






