Αγγλία

Συζητά με Μαρτίνς η Γουλβς για τη θέση του προπονητή

Συζητήσεις με την Γουλβς είχε ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μετά την απόλυση του Μπρούνο Λάζε.

Οι χθεσινές πληροφορίες επιβεβαιώνονται… Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη τις πρώτες επαφές με τη διοίκηση της Γουλβς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ ο αγγλικός σύλλογος επικοινώνησε με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού έχοντας τις πρώτες επαφές για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Κάτι τέτοιο ουσιαστικά αναμενόταν από χθες όταν και τα πρώτα ρεπορτάζ παρουσίαζαν τον Πορτογάλο ως το φαβορί για να καλύψει το κενό του Μπρούνο Λάζε, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από το πόστο του προπονητή.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών οι δύο πλευρές, ο Μαρτίνς και η διοίκηση της Γουλβς θα συνεχίσουν τις συνομιλίες για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο τους.

Θυμίζουμε ότι ο Μαρτίνς από την ημέρα που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό είναι χωρίς ομάδα, όπως και ότι στο παρελθόν -ουκ ολίγες φορές- είχε εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει κάποια στιγμή στην καριέρα του σε μια αγγλική ομάδα και μια που παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x