Αγγλία

«Θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα ο Φαλκάο»

Για το μέλλον του Ραμαντέλ Φαλκάο μίλησε ο ατζέντης του, Χόρχε Μέντες, ο οποίος τόνισε ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα, είτε αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε όχι.

Για τον Ραμαντέλ Φαλκάο μίλησε ο Χόρχε Μέντες σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια του γκαλά της FIFA για τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο Πορτογάλος ατζέντης, ρωτήθηκε για το μέλλον του Κολομβιανού επιθετικού το οποίο είναι στον «αέρα», με τον ίδιο να επισημαίνει ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα, ασχέτως αν αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή όχι.

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ έχει έναν φανταστικό ποδοσφαιριστή. Θα μπορούσε να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, σίγουρα όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, είτε αυτή είναι η Γιουνάιτεντ είτε όχι», είπε ο 48χρονος μάνατζερ που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Φαλκάο στη Γιουβέντους.

«Ο Φαλκάο στη Γιουβέντους; Προσπάθησαν να τον πάρουν και το καλοκαίρι. Ο Φαλκάο έχει μεγάλο σεβασμό για τους μπιανκονέρι, είναι μία μεγάλη ομάδα, όμως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου ατζέντη που τέλος ανέφερε ότι αν ο πελάτης του φύγει τελικά από την Γιουνάιτεντ, θα υπάρξει πρόταση από άλλη ομάδα.

«Δεν έχει αγωνιστεί πολύ στην Γιουνάιτεντ, όμως πιστεύω ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής επειδή έχει την ποιότητα. Αν φύγει από το Μάντσεστερ πάντως, τότε σίγουρα θα υπάρχει άλλη πρόταση», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x