Αγγλία

«Πόθος» του Σάρι ο Ντένις Σουάρεθ

Στο στόχαστρο της Τσέλσι έχει μπει ο Ντένις Σουάρεθ, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον νεαρό άσο της Μπαρτσελόνα.

Για την απόκτηση του Ντένις Σουάρεθ αναμένεται να κινηθεί η Τσέλσι τον Ιανουάριο, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι επιθυμεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «μπλε».

Ο 24χρονος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του, μετά την απόκτησή του από τη Βιγιαρεάλ το καλοκαίρι του 2016 και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι ανοικτή σε προσφορές για τα δικαιώματα του, σύμφωνα με τη Marca.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων είχε προσπαθήσει να αποκτήσει και στο παρελθόν τον Ισπανό μέσο, όταν ακόμα βρισκόταν στη Νάπολι, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από 'κει και πέρα, λόγω του μηδενικού χρόνου συμμετοχής του τη φετινή σεζόν και το κύρος του αγγλικού συλλόγου, ίσως έχει καλύτερες πιθανότητες να τον πείσει να έρθει στην Τσέλσι.

Η μεταπήδηση του Σουάρεθ στην Premier League φαντάζει ιδανική και για τις δύο πλευρές, ενώ η απόκτησή του είναι δεδομένο πως θα δώσει περισσότερες επιλογές στον Ιταλό.

Ο άσος των «μπλαουγκράνα» έχει πετύχει έξι γκολ και έχει μοιράσει δέκα ασίστ στις 64 συμμετοχές του με τους Καταλανούς, όμως αποτελεί ξεκάθαρα εναλλακτική επιλογή τη φετινή σεζόν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x