Αγγλία

«Ναυάγιο» με Φονσέκα στην Τότεναμ, πάει για Γκατούζο!

Χωρίς προπονητή θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα η Τότεναμ, καθώς «ναυάγιο» σημειώθηκε στις διαπραγματεύσεις με τον Πάουλο Φονσέκα.

Σε… γιοφύρι της Άρτας έχει μετατραπεί η υπόθεση προπονητή στην Τότεναμ, καθώς «ναυάγιο» σημειώθηκε και με την περίπτωση του Πάουλο Φονσέκα, με τους Λονδρέζους να προχωρούν σε νέα έρευνα αγοράς.

Οι δύο πλευρές αν και είχαν συμφωνήσει προφορικά, φέρεται να προέκυψε οικονομική διαφορά μέχριτη διαδικασία των υπογραφών, με την Τότεναμ να μην είναι διατεθειμένη να την καλύψει, οπότε προχωρά σε άλλες περιπτώσεις, παρά το γεγονός ότι πλέον έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν πλέον σε Ιταλία και Αγγλία, η Τότεναμ θα κινηθεί για τον Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος αποχώρησε μετά από 23 ημέρες από την Φιορεντίνα, με έγκυρους δημοσιογράφους όπως οι Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρονται σε αυτό, ενώ από την πλευρά της η «Athletic» το πάει ένα βήμα παρακάτω και υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Ιταλός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x