Αγγλία

Νέα πρόταση της Τσέλσι για Χακίμι: 60 εκατ. ευρώ συν τον Μάρκος Αλόνσο!

Η Τσέλσι συνεχίζει να πιέζει την Ίντερ για να αποσπάσει την θετική της απάντηση για την πώληση του Αχράφ Χακίμι και κατέθεσε νέα πρόταση.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν το βάζει κάτω η Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι κατέθεσαν νέα πρόταση στην Ίντερ για τον Αχράφ Χακίμι, ίσως την καλύτερη από όλες μέχρι στιγμής. Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport» η Τσέλσι προσφέρει το ποσό των 60 εκατ. ευρώ συν τον Μάρκο Αλόνσο!

Ο Ισπανός αριστερός μπακ-χαφ δεν υπολογίζεται από τον Τόμας Τούχελ και μπορεί να αποκτήσει ρόλο βασικού στην Ίντερ, αφού σε αυτή την θέση δεν υπάρχει κάποια πρωτοκλασάτη επιλογή. Παράλληλα, η Τσέλσι θέλει να... προλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φέρεται να έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 65 εκατ. ευρώ και να πλησιάζει στον... μαγικό αριθμό 70, που ζητάνε οι «νερατζούρι».

Ο Μάρκος Αλόνσο, πάντως, έχει εμπειρία από την Serie A αφού έχει αγωνιστεί για μια τριετία (2013-16) με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x