Αγγλία

«Παραλήρημα, δεν το πίστευε κανείς»: Ο Τσορμπατζόγλου είδε από κοντά το 7-0 της Λίβερπουλ!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου παρακολούθησε από κοντά το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 τα όσα μαγικά έζησε στο «Άνφιλντ»!

Ιστορικό έμελλε να είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παρακολούθησε από κοντά ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αγγλία και βρέθηκε στο «Άνφιλντ» για να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση, στην οποία η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θριάμβευσε με το εκκωφαντικό 7-0, μεταφέροντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 τα όσα έζησε!

Αρχικά, τόνισε πως τίποτα δεν προϊδέαζε για το τι θα συμβεί, αφού η Γιουνάιτεντ βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση πριν την έναρξη του ντέρμπι, ενώ πρόσθεσε πως οι φίλοι της Λίβερπουλ παραληρούσαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επιπλέον, στάθηκε στο γεγονός ότι δεν υπήρξε καθόλου ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που βρισκόντουσαν δίπλα-δίπλα, ανέφερε πως ο Σαλάχ έπαιζε σαν να ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και πως η Γιουνάιτεντ έκανε καθυστερήσεις από τα πρώτα λεπτά, ενώ όταν προσπάθησε να αντιδράσει, δεν κατάφερε να βρει λύσεις στις ταχύτατες μεταβιβάσεις της αντιπάλου της.

Τέλος, πρόσθεσε πως οι φίλοι της Λίβερπουλ, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, ζητούσαν και 8ο γκολ από την ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x