Για 9 μέρες, η καρδιά του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου χτυπούσε στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Περίπου 100.000 κόσμου, ένας αριθμός που προκαλεί πραγματικό δέος, επισκέφτηκαν την πρότυπη εγκατάσταση και το χωριό χορηγών του SOCCA World Cup 2019 και έζησαν μοναδικές στιγμές με υπερθέαμα και την πανηγυρική ατμόσφαιρα των αγώνων.

Αξέχαστες στιγμές επίσης και με πάνω από 12.500 χιλιάδες μαθητές σχολείων απ'όλη την Κρήτη να παρακολουθούν καθημερινά στο Ρέθυμνο τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που ήρθε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και να απολαμβάνουν τις ομάδες, οι παίκτες των οποίων χειροκροτούσαν διαρκώς τα παιδιά για την στήριξη που του έδιναν! Στο Ρέθυμνο βρέθηκαν πάνω από 1.000 αθλητές απο 40 χώρες, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το νούμερο ο αριθμός των φιλάθλων που ταξίδεψαν για να υποστηρίξουν τη χώρα τους. Πάνω από 70 τηλεοπτικά δίκτυα απ' όλο τον κόσμο έστειλαν εικόνα απο την Κρήτη, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός οτι η διαδικτυακή τηλεoραση της L' Equipe είχε πάνω απο 750.000 views στους αγώνες της Εθνικής Γαλλίας!

Εθνική ομάδα Αμερικής: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε, σημαίνει τα πάντα για εμάς!"

Με μία συγκινητική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η εθνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου της Αμερικής ευχαρίστησε όλους για την εξαιρετική διοργάνωση και ειδικότερα τον κόσμο που γέμιζε το γήπεδο και υποστήριξε τις προσπάθειες τους: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε, σημαίνει τα πάντα για εμάς!", έγραψαν μεταξύ άλλων οι ΑμερικανοίΣυγκινημένοι και οι άνθρωποι της εταιρείας παραγωγής του SOCCA World Cup 2019, Libero S & T, ανέβασαν μία πανοραμική φωτογραφία του κατάμεστου γηπέδου και έγραψαν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook:

"Σαν εταιρία παραγωγής mega events το όραμα της Libero S&T είναι να δημιουργούμε συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις. Άλλωστε "we produce emotions"!

Η ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ mini ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, SOCCA World Cup 2019, ήταν ένα όνειρο που θέλαμε να φέρουμε σε πέρας για να απεικονίσουμε μέσω ενός μόνο event όλο το εύρος αυτού του οράματος.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γηπέδου στην παραλία του Ρεθύμνου, το τουριστικό management 40 ομάδων από όλον τον πλανήτη, η επικοινωνία και το promotion μέσω media αλλά και below the line, η εύρεση χορηγών και συνεργατών, το activation όλων των χορηγιών με ένα τεράστιο φάσμα πρωτότυπων και custom ιδεών και ενεργειών, η υψηλού επιπέδου τηλεοπτική παραγωγή με εικόνα που ταξίδεψε σε 70 μεγάλα κανάλια του κόσμου και εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές, η στελέχωση της διοργάνωσης με έμπειρο προσωπικό, η εξεύρεση και εκπαίδευση των εθελοντών, η πρόσκληση, το hosting και η αξιοποίηση VVIPs και world class ambassadors, το branding της εγκατάστασης και του event εν γένει, η διαχείριση των περίπου 100.000 θεατών που παρακολούθησαν συνολικά την διοργάνωση είναι κάποια από τα γρανάζια μίας μηχανής που έπρεπε να δουλέψει στην εντέλεια για να διαφημίσει την χώρα μας στα πέρατα της γης.

Το μαγικό ταξίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μίνι Ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019 έφτασε λοιπόν στο τέλος του και μας αφήνει γεμάτους ικανοποίηση! Ευχαριστούμε όλο το Ρέθυμνο, την Κρήτη, τους φορείς, τους χορηγούς, τους εθελοντές, τις ομάδες, τους συνεργάτες και κάθε άλλο άνθρωπο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και βοήθησε από το δικό του μετερίζι. Η συγκίνηση που νιώθουμε είναι η μεγαλύτερη επαλήθευση για τη χαρά που βιώσαμε μέσα σε εννιά μαγικές, γιορτινές ποδοσφαιρικές ημέρες!"