Ιταλία

Τέσσερα τα αναβληθέντα ματς στη Serie A λόγω κορωνοϊού!

Μετά το Σαλερνιτάνα-Βενέτσια, δεν θα γίνουν ούτε και τα παιχνίδια σε Μπολόνια, Μπέργκαμο και Φλωρεντία, για την 20η αγωνιστική της Serie A, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Τις τέσσερις σε σύνολο 10 έφτασαν τελικά οι προγραμματισμένες για σήμερα αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A, που δεν θα διεξαχθούν!

Κι αυτό γιατί η έξαρση των κρουσμάτων Covid-19 στις ιταλικές ομάδες, τις υποχρεώνει, βάση υγειονομικού πρωτοκόλλου, να μπουν σε καραντίνα έστω κι αν αυτό διαφέρει από περιοχή σε περιοχή...

Έτσι λοιπόν μετά το Σαλερνιτάνα-Βενέτσια, που είχε ακυρωθεί από χθες, σήμερα αποφασίστηκε ότι και τα Μπολόνια-Ίντερ, Αταλάντα-Τορίνο και Φιορεντίνα-Ουντινέζε, επίσης δεν θα διεξαχθούν.

Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι, στο παιχνίδι της Σπέτσια με την Βερόνα υπάρχουν πέντε και εννιά κρούσματα αντίστοιχα στις δύο ομάδες, αλλά αυτό δεν έχει αναβληθεί ακόμα!

Παράλληλα, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει αναβληθεί ούτε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι, παρά τα πολλά κρούσματα στην ομάδα του ιταλικού Νότου.

Συγκεκριμένα, κανονικά θα γίνουν οι αγώνες: Σαμπντόρια-Κάλιαρι, Λάτσιο-Έμπολι, Σασουόλο-Τζένοα και Μίλαν-Ρόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x