Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η Nova «μπλόκαρε» το αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή ώρας του ματς με τον ΟΦΗ, με το συνδρομητικό κανάλι να παίρνει αιχμηρή θέση και να διαρρέει πως «οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων δεν μπορεί να γίνονται γιο-γιο»!

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (7/11), η διοίκηση της Super League αποφάσισε να τοποθετηθεί επίσημα, αφήνοντας έμμεσες αιχμές για την στάση της Nova να αντιπαρατεθεί δημόσια μέσω διαρροών.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της διοίκησης του συνεταιρισμού:

«Η Super League, ως ο φορέας διοργάνωσης του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, σεβόμενη πρωτίστως το θεσμικό της ρόλο, επιλέγει την απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους των άλλων συνδεδεμένων, ή μη, με το χώρο του ποδοσφαίρου φορέων και όχι τη δια διαρροών δημόσια αντιπαράθεση, εφόσον προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα ή αίτημα που χρήζει συζήτησης, ρύθμισης ή αντιμετώπισης.

Άλλωστε, όλοι όσοι έχουμε την νομική και ηθική υποχρέωση προστασίας και αναβάθμισης του ποδοσφαίρου, συμφωνούμε πως οι δημόσιες τοποθετήσεις, είτε ενσωματώνονται σε επίσημες ανακοινώσεις, είτε εκφράζονται δια της μεθόδου της «διαρροής» ή δημοσιευμάτων, θα πρέπει να χαρακτηρίζονται κυρίως από το βασικό συστατικό της ποιοτικής πληροφόρησης του φίλαθλου κοινού και σε κάθε περίπτωση να μη δημιουργούν περιβάλλον αρνητισμού, ή ακόμη χειρότερα πλαίσιο δημόσιας αντιπαράθεσης.

Ας μιλάμε λοιπόν, όλοι ανεξαιρέτως, λιγότερο και ας αφήσουμε ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους να απολαύσουν το Πρωτάθλημα Super League, το οποίο κατά γενική παραδοχή, αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές, στέλνει μόνο θετικά μηνύματα μέσα από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube