Super League 2

Πήρε και Τζανακάκη η Καλαμάτα!

Συνέχεια στη μεταγραφική της ενίσχυση έδωσε η Καλαμάτα, καθώς λίγα 24ωρα μετά την απόκτηση του Έργκις Κάτσε, ανακοίνωσε και εκείνη του Μανώλη Τζανακάκη!

Aποφασισμένη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία είναι η Καλαμάτα και το αποδεικνύει έμπρακτα!

Η «Μαύρη Θύελλα», λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Έργκις Κάτσε, προχώρησε στην ενίσχυση του 31χρονου δεξιού μπακ, Μανώλη Τζανακάκη οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ιωνικό.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο έμπειρος Κρητικός, έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των, Εργοτέλη, Ολυμπιακού, Ανόρθωσης, Άρη, Παναιτωλικού, Ξάνθης, ενώ το καλοκαίρι του 2022, μετακόμισε στην Κρήτη για λογαριασμό της Καρμιώτισσας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη. Είναι 31 ετών(30-4-92) με ύψος 1.78 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη και το 2013 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Δόθηκε δανεικός στην ομάδα που τον ανέδειξε και το 2015 αγωνίστηκε στην Ανόρθωση.

Η τριετία 2016-19 ήταν πολύ καλή φορώντας την φανέλα του ΑΡΗ σε 64 παιγνίδια και έχοντας σκοράρει δύο φορές. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού και της Ξάνθης, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην Κύπρο για την ομάδα της Καρμιώτισσας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Ιωνικό από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x