Super League 2

Μόνο ο ΟΦΙ πανηγύρισε από τους… Κρητικούς - Απόλυτο για Απόλλωνα, Παναχαϊκή

Το 2/2 στον Νότιο Όμιλο έκαναν οι ΟΦ Ιεράπετρας, Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή επικρατώντας των ΠΑΟ Ρουφ, Ηροδότου και Επισκοπής, αντίστοιχα.

Με το απόλυτο συνέχισαν οι ΟΦ Ιεράπετρας, Απόλλωνας Σμύρνης και Παναχαϊκή που επικράτησαν των ΠΑΟ Ρουφ, Ηροδότου και Επισκοπής, αντίστοιχα, πιάνοντας την Καλαμάτα στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 με 6 βαθμούς.

Μάλιστα, ο ΟΦΙ ήταν η μοναδική ομάδα από την Κρήτη που πανηγύρισε αυτή την αγωνιστική μετά το εμφατικό 4-0 επί του ΠΑΟ Ρουφ. Ο Βουό άνοιξε το σκορ στο 14’, με τον Μούλερ τρία λεπτά αργότερα να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Ο Αντερέγκεν στο 21’ έγραψε το 3-0, με τον Βουό να σκοράρει εκ νέου για το 4-0 στο 41’ σε ένα εκρηκτικό πρώτο μέρος για τους Κρητικούς. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό και το σκορ παρέμεινε ως είχε ως το φινάλε.

Επαγγελματική νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος απέδρασε από τον Ηρόδοτο (0-1) και συνεχίζει απόλυτος μετά από δύο αγωνιστικές. Ο Μωραΐτης στο 19’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χώρισε τις δύο ομάδες, ενώ ο Φατιόν είχε δοκάρι στο 25’ για να «κλειδώσει» από νωρίς το τρίποντο για την Ελαφρά Ταξιαρχία, που κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Το 2/2 έκανε και η Παναχαϊκή που «λύγισε» την Επισκοπή με 2-1, σε ένα ματς που έγιναν… όλα στο δεύτερο ημίχρονο διότι το πρώτο μέρος πέρασε «αναίμακτα». Ο Εμπουέλε, λοιπόν, στο 62’ έδωσε προβάδισμα στους Κρητικούς παγώνοντας τους γηπεδούχους, αλλά η χαρά τους κράτησε μόλις ένα πεντάλεπτο αφού ο Λιποράσε ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, που εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, υπέγραψε στο 72’ την ανατροπή και χάρισε τη νίκη στους Πατρινούς.

Β' όμιλος

Σάββατο 12 Νοεμβρίου

ΑΕΚ Β-Ηλιούπολη 0-0
Ολυμπιακός B-Καλαμάτα 0-2

Κυριακή 13 Νοεμβρίου (15:00)

ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ ΡΟΥΦ 4-0
Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης 0-1
Παναχαϊκή-Επισκοπή 2-1
Κηφισιά-Αιγάλεω 0-0 (σε εξέλιξη)

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Προοδευτική-Athens Kallithea FC

Ρεπό: Χανιά

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Athens Kallithea FC-ΟΦ Ιεράπετρας
ΠΑΟ ΡΟΥΦ-Κηφισιά
Αιγάλεω-ΑΕΚ Β
Ηλιούπολη-Ηρόδοτος
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β
Καλαμάτα-Παναχαϊκή
Επισκοπή-Χανιά

Ρεπό: Προοδευτική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x