Super League 2

Μπλόκο σε Καλαμάτα - Μεγάλο «διπλό» ο Ολυμπιακός Β, πάτησε κορυφή η ΑΕΛ

Η Καλαμάτα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό Β και μένει σε απόσταση από την κορυφή. Άλωσε την Ηλιούπολη ο Ολυμπιακός Β, σπουδαία νίκη και για Λάρισα.

Χαμένη ευκαιρία για την Καλαμάτα που μένει σε απόσταση από την κορυφή! Η Μαύρη Θύελλα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό Β και είχε την τέταρτη απώλειά της στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά σπατάλησαν κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε με αποτέλεσμα να μείνουν στο μηδέν. Σπουδαιότερη όλων αυτή του 20ου λεπτού, όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Μπαράλες δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαργκόνο από τα έντεκα βήματα και στην επαναφορά ο Αρναρέλλης σούταρε άουτ. Μάλιστα, η Καλαμάτα και ενώ πίεζε για να βρει τα γκολ της νίκης, έμεινε τελικά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δημόπουλου και τελικά το 0-0 δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Το νικηφόρο σερί της Ηλιούπολης σταμάτησε ο Ολυμπιακός Β, παίρνοντας εκτός έδρας νίκη με 1-0 και οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα συνεχίζουν την τρομερή τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν γρήγορο προβάδισμα και να το διατηρήσουν ως το τέλος του αγώνα. Μοναδικός σκόρερ του παιχνιδιού ο Μπαγκαλιάνης, ο οποίος χτύπησε μέσα από στατική φάση στο 10ο λεπτό και διαμόρφωσε, όπως αποδείχτηκε εν τέλει, το τελικό αποτέλεσμα.



Προσπέρασε τον Λεβαδειακό με ματς περισσότερο η ΑΕΛ! Η Λάρισα κατάφερε να περάσει από την έδρα του Καμπανιακού με 2-0 και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +1 από τους Βοιωτούς, οι οποίοι έχουν αγώνα λιγότερο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Παπαγεωργίου στο 65’ να ανοίγει το σκορ. Ένα τέταρτο αργότερα ήταν η σειρά του Πεντρόσο να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των φιλοξενούμενων.



1oς όμιλος – 14η αγωνιστική

Σάββατο 16/12
Καμπανιακός-ΑΕΛ 0-2
(65’ Παπαγεωργίου, 79’ Πεντρόσο)

Κυριακή 17/12
Αιολικός-Κοζάνη
ΑΕΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας

Δευτέρα 18/12
Ηρακλής-Μακεδονικός
Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β

Η επόμενη (15η) αγωνιστική:
Κοζάνη-Λεβαδειακός
Μακεδονικός-Αιολικός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής
ΑΕΛ-ΑΕΚ Β
Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β


2ος όμιλος – 12η αγωνιστική

Σάββατο 16/12
Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Β 0-1
(10’ Μπαγκαλιάνης)

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β 0-0

Κυριακή 17/12

Παναχαϊκή-Athens Kallithea
Διαγόρας Ρόδου-Γιούχτας

Τρίτη 19/12
Αιγάλεω-Τυληκράτης Λευκάδας
Χανιά-Ιωνικός

Η επόμενη (13η) αγωνιστική:
Ιωνικός-Ηλιούπολη
Ολυμπιακός Β-Athens Kallithea
Παναθηναϊκός Β-Παναχαϊκή
Τυληκράτης Λευκάδας-Χανιά
Γιούχτας-Καλαμάτα
Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x