Super League 2

Έκοψε την… φόρα της ΑΕΚ Β και την κράτησε στο μηδέν η Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΕΚ Β και Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στα Σπάτα, για την 14η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2, ούσες ισόβαθμες πλέον. Αιολικός και Κοζάνη έμειναν στο 0-0, νωρίτερα.

Στο 0-0 έμεινε η αναμέτρηση της ΑΕΚ Β με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της φετινής Super League 2, που διεξήχθη το μεσημέρι στα Σπάτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν για πρωταγωνιστή τον Κάτσικα, ο οποίο όμως αποδείχτηκε άστοχος και έτσι έμειναν μακριά από το γκολ για πρώτη φορά μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια. Διεύρυναν, ωστόσο, το αήττητο σερί τους σε πέντε ματς και ανέβηκαν ταυτόχρονα στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Εκεί όπου ισοβαθμούν, πλέον, με την φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία είδε τον Σταμόπουλο να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να νικήσει τον Γκίνη και να ανοίξει το σκορ, στο 19', και έμεινε χωρίς «τρίποντο» για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα.



Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου, το οποίο προηγήθηκε χρονικά, Αιολικός και Κοζάνη ήρθαν επίσης ισόπαλοι χωρίς σκορ, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων.

Με την ομάδα της Μυτιλήνης, πάντως, να βλέπει μόλις στο 3' τον Τριανταφυλλάκο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπογκντάνοβιτς!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 16/12
Καμπανιακός-ΑΕΛ 0-2
(65’ Παπαγεωργίου, 79’ Πεντρόσο)

Κυριακή 17/12
Αιολικός-Κοζάνη 0-0

ΑΕΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Δευτέρα 18/12
Ηρακλής-Μακεδονικός
Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β

Η επόμενη (15η) αγωνιστική:
Κοζάνη-Λεβαδειακός
Μακεδονικός-Αιολικός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής
ΑΕΛ-ΑΕΚ Β
Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x