Super League 2

ΑΕΚ Β': Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β'

Με Γέβτιτς και Μπακάκη θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ Β’ τον Παναθηναϊκό Β’ αύριο στην Λεωφόρο, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στην 20μελή αποστολή.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ Β’ για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ.

Την «Ένωση» θα ενισχύσει στον συγκεκριμένο ματς ο Ελβετός μεσοεπιθετικός Ντάρκο Γέβτιτς, ενώ στη διάθεση του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα είναι και πάλι ο Μιχάλης Μπακάκης.

Αντιθέτως, για τον αγώνα αυτό δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Μάριο Μιτάι, Ζίγκα Λάτσι, Αγγελος Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γιάννης Γερολέμου, ενώ τραυματίας παραμένει ο Γιανίς Αμούρ.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Σταμούλης, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Ραντόνια, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Μπούσης, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Γέβτιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης και Κοσίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x