Super League 2

«Ενισχυμένος» ο Παναθηναϊκός Β με την ΑΕΚ Β!

Ο Παναθηναϊκός Β΄ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (14/11) ματς με την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο, με τους Ξενόπουλο, Σιδερά, Σένκεφελντ, Αγιούμπ και Ενγκμπακοτό να ενισχύουν την αποστολή.

Με προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε σήμερα (13/11) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β’ για παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε προθέρμανση, ενεργοποίηση, δίτερμα καθοδήγησης στο μισό γήπεδο και στατικές φάσεις.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Πάνκα, Σερπέζης, Σουρδής, Νταμπίζας και Μαραθωνίτης και οι διεθνείς Χροστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης και Κρυπαράκος.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιάννης Βονόρτας ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές του Πνααιθηναϊκού Β' που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό (14/11) ματς της Λεωφόρου, στην οποία βρίσκονται και οι Ξενόπουλος, Σιδεράς, Σένκεφελντ, Αγιούμπ και Ενγκμπακοτό από την πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού».

Αυτοί είναι οι: Ξενόπουλος, Οικονομάκης, Σένκεφελντ, Αντωνίου, Ρόμπι, Σιδεράς, Σαντικάι, Βαγιαννίδης, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Κούτσιας, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Αγιούμπ, Καρβούνης, Ενγκμπακοτό, Σέχου, Τσιριγώτης. Ματσαδές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x