Super League 2

Φιλική ισοπαλία για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Κ19 του Βόλου

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν η ΑΕΚ Β' και η Κ19 του Βόλου, με τον Σταμούλη να ανοίγει το σκορ στο 5' και την ομάδα της Μαγνησίας να ισοφαρίζει στο 85' με τον Τουλουμενίδη. Δοκάρι στο 70' για την «Ένωση».

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με την Κ19 του ΝΠΣ Βόλου, παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Πορταριάς, όπου οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 5', με κεφαλιά του νεαποκτηθέντα Σκόνδρα, ύστερα από σέντρα του Σταμούλη. Μάλιστα, η «Ένωση» έχασε μεγάλη ευκαιρία και για ένα δεύτερο γκολ στο 70', ωστόσο το σουτ του Αποστόλη Χριστόπουλου χτύπησε στο δοκάρι. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Βολιώτες, οι οποίοι ισοφάρισαν με τον Τουλουμενίδη στο 85'.

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ Β':
Αγγελόπουλος, Σταμούλης, Ντάικο, Χατζηκυριάκος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία, Σκόνδρας, Γκολφίνος.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Μαρίνης, Κάτσικας, Μαντζουρανάκης, Λέλεκας, Τσιόκρης, Πιτιλάκος, Νούλας, Πάπα, Γεωργέας, Ευθύμης Χριστόπουλος, Αποστόλης Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x