Super League 2

Φινάλε με γκέλα για την ΑΕΚ Β'

Στραβοπάτησε απέναντι στην Κηφισιά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου η ΑΕΚ Β’, η οποία προηγήθηκε δις, αλλά ήρθε 2-2 και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με νίκη.

Η παρθενική περιπέτεια της ΑΕΚ Β’ στη Super League 2 δεν είχε… happy end. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν 2-2 απέναντι στην Κηφισιά στο «Σεραφείδειο» στο φινάλε των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα προηγήθηκε δις, αλλά εκείνη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρήκε ισάριθμες απαντήσεις.

Η Ένωση έψαχνε αντίδραση μετά το 0-3 από την Καλλιθέα της Δευτέρας του Πάσχα, τη βρήκε αγωνιστικά, αλλά όχι βάσει αποτελέσματος. Το σκορ άνοιξε ο Τζούντα Γκαρσία στο 10ο λεπτό με σουτ έπειτα από γύρισμα του Μιτάι από τα αριστερά. Η αναμέτρηση ήρθε στα ίσα στο 33ο λεπτό με σουτ του Τετέι, ενώ η ΑΕΚ Β’ είχε δοκάρι στο 45’ έπειτα από προσπάθεια του Μπάμπη.

Ο Γιούσης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 63’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Η απάντηση της Λαμίας δεν άργησε να έρθει, με τον Παπασάββα να σκοράρει με εκτός περιοχής σουτ.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας, Λάτσι, Κορνέζος (35' Αρβανίτης-51' Μπούσης) Μιτάι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γκαρσία (83' Γεωργέας) Γιούσης, Παρράς (83' Κορομηλάς) Ιατρούδης (83' Κοσίδης).
Kηφισιά: Αντωνόπουλος, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Σμπώκος (65' Τόλιος) Παυλάκης, Παπασάββας, Παλασέβσκι (72' Ντοριβάλ) Καλλέργης (65' Καραγκούνης) Ρέντζης, Πρίτσας (83' Φερνάντεζ), Τετέι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x