Super League 2

Πουλάει τις μετοχές της και αποχωρεί από τη Βέροια η οικογένεια Μπίκα

Την πρόθεση της οικογένειας Μπίκα να απεμπλακεί από την ομάδα της Βέροιας, γνωστοποίησε μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Αχιλλέας Μπίκας.

Διορία δέκα ημερών έδωσε σε όποιον ενδιαφέρεται να καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τις μετοχές της Βέροιας, έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Αχιλλέας Μπίκας.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, εκείνος και η οικογένειά του αποχωρούν από την ομάδα διότι δεν αντέχουν άλλο το τοξικό περιβάλλον από το οποίο περικλύζονται, ενώ παράλληλα τόνισε πως τα έσοδα του συλλόγου ανέρχονται στις 350.000 ευρώ. Τέλος, έριξε τα... καρφιά του προς την ΕΠΟ, λέγοντας πως είναι υπεύθυνη για το γεγονός πως προβιβάστηκε μόνο μία ομάδα από τη φετινή Super League 2.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Βέροιας:

«Δίνουμε 10 ημέρες διορία σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις μετοχές. Φεύγουμε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε άλλο σε ένα τέτοιο τοξικό περιβάλλον. Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να το δείξουν έμπρακτα, να βοηθήσει όλος ο νομός. Η ομάδα έχει φτιάξει σημαντικό brand name ενώ τα έσοδα ανέρχονται στα 350χιλ ευρώ και είναι σημαντικά για το νέο επενδυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x