Super League 2

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αυγενάκη-Ροκάκη: Τα δεδομένα με το ποσό χρηματοδότησης και… ο Λεουτσάκος!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της Επιτροπής της SL2, προεξάρχοντος του ιδιοκτήτη των Χανίων, Αντώνη Ροκάκη, με τον Λευτέρη Αυγενάκη και πάμε αύριο (01/03) σε μια… μεγάλη Τετάρτη!

Ραγδαίες εξελίξεις στη Super League 2!

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, σήμερα (28/02) συναντήθηκε, τελικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με την αντιπροσωπεία της SL2, με θέμα συζήτησης, φυσικά, τη χρηματοδότηση από το Στοίχημα.

Η συνάντηση, να σημειωθεί, ήταν δρομολογημένη ήδη από την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Αντώνης Ροκάκης είχε δεσμευτεί πως θα έβρισκε 3,6 εκατ. ευρώ για τις 24 ομάδες της Λίγκας, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα και να κυλήσει ξανά η μπάλα στο χορτάρι.

Συστάθηκε, συγκεκριμένα, μια ειδική επιτροπή, την οποία αποτελούν οι: Άρης Παλτόγλου (ΠΑΕ Αιγάλεω) Βίκτωρ Τσιολέκας (Athens Kallithea) Δημήτρης Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Καρδίτσας) Αλέξης Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου) και φυσικά ο Αντώνης Ροκάκης (ΠΑΕ Χανιά). Οι «5», λοιπόν, συναντήθηκαν σήμερα με τον κ. Αυγενάκη και αυτό, που διαρρέεται, είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την εύρεση λύσης και την επιστροφή των ομάδων στη δράση την άλλη Τετάρτη!

Μένει, ωστόσο, τώρα να δούμε τι θα συμβεί στο αυριανό εξαιρετικά κρίσιμο Δ.Σ. της Λίγκας, που θα ξεκινήσει στις 12:30. Σε αυτό, οι πέντε πρόεδροι θα πρέπει να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους για εξασφάλιση 150.000 ευρώ για κάθε ομάδα. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα πράξει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από την προεδρία της Super League 2 αν η ειδική επιτροπή έχει πετύχει τον σκοπό της, εξασφαλίζοντας περισσότερα χρήματα από το Στοίχημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x