Super League 2

Καθάρισε και τον Γιούχτα στο… κάστρο του ο Διαγόρας!

Ο Διαγόρας τα βρήκε σκούρα για 75 λεπτά απέναντι στον Γιούχτα, αλλά βρήκε δύο γκολ στο φινάλε για να κάνει το 6/6 στη Ρόδο και να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις ανεβαίνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ζορίστηκε, αλλά καθάρισε σε ένα πεντάλεπτο ο Διαγόρας! Η ομάδα του Θωμά Γράφα τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Γιούχτα, αλλά κατάφερε να βρει δύο γκολ στο φινάλε και να επικρατήσει με 2-0, ανεβαίνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τα Χανιά που παίζουν με τον Ιωνικό την Τρίτη.

Οι Ροδίτες έφτασαν με το τρίποντο τους 22 πόντους, ενώ έκαναν το 6/6 στο γήπεδό τους. Την ίδια ώρα, οι Κρητικοί είδαν το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων που έτρεχαν να σταματά και βρίσκονται στην 7η θέση με 14 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος είχε τον Γιούχτα να πατά καλύτερα, αλλά οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες έλειπαν. Όχι, όμως, και οι αναγκαστικές αλλαγές για τις δύο ομάδες, αφού ο Σουργιάς πέρασε τον Μάρτσι στη θέση του Λιποράσε στο 37’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ τρία λεπτά μετά ο Γράφας έβγαλε τον Μασούρας και έριξε στο ματς τον Λούκιτς.

Το παιχνίδι έδειχνε πως είναι μια αλληλοεξουδετέρωση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι Ροδίτες ανέβασαν το τέμπο στο τελευταίο κομμάτι του 90λεπτου και κατάφεραν να χτυπήσουν δύο φορές σε διάστημα πέντε λεπτών.

Πρώτα, στο 75’ με το εύστοχο πέναλτι του Μανιά για το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα με σουτ του Λούκιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε το τρίποντο στον Διαγόρα.



Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο 16/12
Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Β 0-1
(10’ Μπαγκαλιάνης)

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β 0-0

Κυριακή 17/12
Παναχαϊκή-Athens Kallithea 1-1
(42΄Πατρινός - 36' Λουκίνας)

Διαγόρας Ρόδου-Γιούχτας 2-0
(75? πεν. Μανιάς, 80? Λούκιτς)

Τρίτη 19/12
Αιγάλεω-Τυληκράτης Λευκάδας
Χανιά-Ιωνικός

Η επόμενη (13η) αγωνιστική:
Ιωνικός-Ηλιούπολη
Ολυμπιακός Β-Athens Kallithea
Παναθηναϊκός Β-Παναχαϊκή
Τυληκράτης Λευκάδας-Χανιά
Γιούχτας-Καλαμάτα
Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x