Super League 2

Γκαρσία: «Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ο ΠΑΟΚ Β' προσπαθεί για το καλύτερο στη φετινή σεζόν, όμως όπως τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία, το γήπεδο του Μακεδονικού που αποτελεί έδρα του, δεν τον βοηθά.

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την αναμέτρηση και στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο που δεν επιτρέπει στην ομάδα του να παίξει όπως θέλει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι ομάδες που θέλουν να ανέβουν στην Α Εθνική. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σε αυτό το γήπεδο παίζουν τρεις ομάδες και οι παίκτες μου θέλουν ένα γήπεδο, όπου μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Από όλους τους παίκτες μου είμαι ευχαριστημένος, ακόμη και από τους παίκτες μου που ήταν τραυματίες και επέστρεψαν. Έχουμε παίκτες που είναι σε πολύ μικρή ηλικία και τους βοηθάει να παίζουν απέναντι σε ομάδες που έχουν παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Βοηθάμε και παίκτες, όπως ο Τσιγγάρας, ο Κούτσιας που δεν παίζουν στην πρώτη ομάδα και τους βοηθάμε να αποκτήσουν ρυθμό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x