Super League 2

Ξέρανε τη Νίκη Βόλου στο 86’ και πήρε το «τρίποντο» ο Ηρακλής!

Με γκολ του Κουντουριώτη στο 86’, ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 1-0 τη Νίκη Βόλου, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 31’ αλλά δεν... άντεξε στο τέλος.

Ο Ηρακλής επικράτησε της Νίκης Βόλου με 1-0 και… buzzer beater γκολ του Κουντουριώτη στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη στην Χαλάστρα, για την 21η αγωνιστική του Α' ομίλου της φετινής Super League 2.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις, με τον «γηραιό», ωστόσο να χτυπάει λίγο πριν τη λήξη του, όταν από την κεφαλιά του Γιαννίτση, η μπάλα στρώθηκε στον Κουντουριώτη μέσα στην περιοχή και δεξιά, για να την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα με ένα φαλτσαριστό σουτ.

Η ομάδα της Μαγνησίας αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα λίγο μετά το ημίωρο, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Πολίτης, στο 31ο λεπτό.

Με τη νίκη του αυτή, ο Ηρακλής έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς «τρίποντο» και ανέβηκε στην έβδομη θέση. Την ώρα που η Νίκη Βόλου παρέμεινε τέταρτη, μένοντας μακριά από τη νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο

Σάββατο 10/2
Αιολικός - Λεβαδειακός 0-3
(11' πεν. Πολέτο, 45'+2' Τσιριγώτης, 89' Μπαΐροβιτς)

Κυριακή 11/2
Ηρακλής - Νίκη Βόλου 1-0
(86' Κουντουριώτης)

Κοζάνη - Καμπανιακός 15:00

ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ (αναβλήθηκε)

ΑΕΚ Β' - Απόλλων Πόντου (αναβλήθηκε)

Η επόμενη (22η) αγωνιστική:

Τετάρτη 14/2
Καμπανιακός-ΑΕΚ Β' (14:00)
Απόλλων Πόντου-Ηρακλής
Λεβαδειακός-Μακεδονικός
Νίκη Βόλου-Αιολικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x