Super League 2

Πήρε βαθμό στη Θεσσαλονίκη με Γκαρσία η ΑΕΚ Β

Καμπανιακός και ΑΕΚ Β' έμειναν στο 1-1 για την 22η αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2, με την «Ένωση» να μειώνει στο -3 από την πρώτη πεντάδα.

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Καμπανιακός και ΑΕΚ Β’ στη Χαλάστρα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά η «Ένωση» βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς σε ισορροπία στην επανάληψη.

Έτσι, ο Καμπανιακός παρέμεινε στην 11η θέση με 16 πόντους, όντας στο -5 από τον τελευταίο, Απόλλωνα Πόντου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην 7η θέση με 21 βαθμούς και στο -3 από την πρώτη πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Γιουκούδη, ενώ όσο ο χρόνος πέρναγε η ΑΕΚ Β’ ανέβαζε την απόδοσή της και ήταν καλύτερη. Έτσι, στο 55’ ο Παυλίδης είχε δοκάρι και στο 65’ ο Τζούντα Γκαρσία ισοφάρισε σε 1-1, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 86’ με τον Χριστόπουλο, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα πίεσε για το γκολ της νίκης και στο 88’ ο Γκαρσία έχασε τεράστια ευκαιρία από πλεονεκτική θέση, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2:

Τετάρτη 14/2
Καμπανιακός - ΑΕΚ Β' 1-1
(17' Γιουκούδης - 86' Τζούντα Γκαρσία)
Απόλλων Πόντου - Ηρακλής (15:00)
Νίκη Βόλου - Αιολικός (15:00)
Λεβαδειακός - Μακεδονικός (15:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x