Super League 2

Επιστρέφει στο Ζηρίνειο η Κηφισιά!

Την επιστροφή της στη φυσική της έδρα γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Κηφισιά.

Αντίστροφα μετρά πλέον η ποδοσφαιρική ομάδα της Κηφισιάς για την επιστροφή της στη φυσική της έδρα!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ των βορείων, γνωστοποιεί ότι οι εργασίες στο Ζηρίνειο αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, με τους παίκτες να προετοιμάζονται για την είσοδο τους σε αυτό την Πέμπτη 23/3. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Θυμίζουμε ότι η πρωτοπόρος του νοτίου ομίλου της Super League 2, κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο ΟΑΚΑ, την Καισαριανή, τη Ριζούπολη και την Ηλιούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς:

«Η Κηφισιά επιστρέφει στο “σπίτι” της!

Μετά από αρκετούς μήνες, η αναμονή λαμβάνει τέλος για την Κηφισιά. Η επιστροφή στο “σπίτι” της είναι γεγονός!

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα βρεθούν για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση.

Η ομάδα μας επιστρέφει στη φυσική της έδρα, σε πρώτη φάση με τη δυνατότητα της πραγματοποίησης των προπονήσεων της, με τις λοιπές βελτιωτικές εργασίες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο ώστε σύντομα το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς να ξαναφιλοξενήσει τους επίσημους αγώνες της ομάδας μας.

Πριν από την έναρξη της αυριανής προπόνησης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Κηφισιά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x