Super League 2

Συμφώνησε με Παναγιώτου η Κηφισιά

Την απόκτηση του Κώστα Παναγιώτου ανακοίνωσε η ομάδα της Κηφισιάς, που συνεχίσει την ενίσχυση της για τη νέα σεζόν.

Μετά από την απόκτηση του Στέλιου Ποζατζίδη, η ομάδα της Κηφισιάς ανακοίνωσε το δεύτερο μεταγραφικό της απόκτημα για τη νέα σεζόν, τον Κώστα Παναγιώτου.

Ο 25χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια πέρασε από Ερμιονίδας και Παναργειακού, πριν μετακομίσει στην Τρίπολη για τον Αστέρα.

Τη περασμένη σεζόν, ο Παναγιώτου φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Super League 2, καταγράφοντας 24 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Παναγιώτου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναργειακό, έχοντας παράλληλα θητεία στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού (Κ15, Κ16). Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Ερμιονίδας, ενώ ακολούθως επέστρεψε στον Παναργειακό, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, που τον οδήγησαν μέχρι τη Super League 1 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Το 2020/21 αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω, με το οποίο κατέγραψε συνολικά 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x