Super League 2

Ανακλήθηκαν όλα τα δελτία των χειμερινών μεταγραφών της ΑΕΛ

Αποδυναμωμένη μπαίνει στα playoffs η ΑΕΛ. Στην ανάκληση των δελτίων όλων των χειμερινών μεταγραφών των «βυσσινί» προχώρησε η ΕΙΠ της ΕΠΟ.

«Βόμβα» στην ΑΕΛ. Στην ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών της ομάδας της Λάρισας προχώρησε η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών λόγω οφειλής.

Συνεπώς, οι «βυσσινί» δεν θα έχουν τους Τσουμάνη, Φατάι, Στίνα και Κότσιτς στα playoffs της Super League 2, όπως και τον Μορέιρα, του οποίου ο δανεισμός από την Άρσεναλ Σαραντί λύθηκε. Η ΑΕΛ βρέθηκε την Τετάρτη στην ΕΙΠ και προσκόμισε την άρση ανάκλησης βεβαίωσης της οφειλής, αλλά δεν απέφυγε τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Mετά και την επισυναπτόμενη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. «περί άρσης ανάκλησης βεβαίωσης μη οφειλής» η διοίκηση της AEΛ το μόνο που επιθυμεί να δηλώσει είναι ότι σέβεται απόλυτα τους θεσμούς και τη νομιμότητα.

Επίσης επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η νομιμότητα σε μία πολιτεία ισότιμη δεν είναι a la carte.

Αυτό σημαίνει ότι με βάση τη διαδικασία που ορίζει η Ε.Π.Ο. ως ανεξάρτητη αρχή και είναι για εμάς απολύτως σεβαστή, όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στη SL2 έως και σήμερα θα πρέπει να έχουν αποπληρώσει αντίστοιχα όλες τις οφειλές τους.

Kατόπιν τούτου η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει αταλάντευτα την πορεία της με μοναδικό στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x