Super League 2

Μάγγος στον BwinΣΠΟΡ FM: «Είχαμε ένα σύνολο καταπληκτικών παιδιών που άξιζε την άνοδο»

Στην άνοδο της Προοδευτικής στην Super League 2 αναφέρθηκε ο Γιάννης Μάγγος, μιλώντας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Χαρούμενος για το γεγονός πως κατάφερε να πάρει με την Προοδευτική την άνοδο στη Super League 2 εμφανίστηκε ο Γιάννης Μάγγος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έγιναν μία σειρά πραγμάτων, που αν γίνουν σωστά, αλλάζει η εικόνα προς το καλύτερο. Παράλληλα, είχαμε ένα ρόστερ καταπληκτικών παιδιών που ο χαρακτήρας του ήταν σημαντικός στην πορεία της ομάδας. Είχα μιλήσει με τα παιδιά, με έναν-έναν, και βρήκαμε τα κοινά σημεία μας και φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα», ανέφερε αρχικά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.

«Ενώ ήταν να πάω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου μετά τον Φωστήρα, ήρθε η πρόταση από τον κ. Αραβαντινό και με ρώτησε αν μπορώ να αναλάβω, και έτσι έγινε να αναλάβω την Προοδευτική. Η Προοδευτική έχει το δικό της κόσμο, χθες για παράδειγμα ενώ ήταν το τριήμερο, είχαμε 4.000 κόσμο», πρόσθεσε.

«Αυτή τη στιγμή ακόμα πανηγυρίζουμε, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα τα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε για το μέλλον της συνεργασίας μας», ήταν η απάντησή του σχετικά για το μέλλον του στην ομάδα.

Καταλήγοντας, μίλησε για τις (οικονομικές κατά κύριο) δυσκολίες που υπάρχουν ενόψει της συμμετοχής στη δεύτερη κατηγορία: «Είναι δύσκολα τα δεδομένα για την Super League 2, αφού χρειάζονται μισό εκατ. ευρώ για την άδεια και άλλα τόσα για να δημιουργήσουμε το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Πρέπει να μπει ένα όριο, αφού το χάσμα μεταξύ Γ’ Εθνικής και Β’ Εθνικής είναι τεράστιο. Βλέπουμε πως κάθε χρόνο το πράγμα πάει να γίνεται καλύτερο, αφού θα γίνει ένας όμιλος στη Β’ Εθνική και τέσσερις στη Γ’ Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x