Super League 2

Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ, «ματσάρα» χωρίς νικητή στην Μυτιλήνη!

Μακεδονικός και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 0-0, με τη δεύτερη να πιάνει κορυφή στον Α’ όμιλο της Super League 2, αλλά με 2 ματς παραπάνω. Με το χορταστικό 2-2 έληξε το Αιολικός-ΠΑΟΚ Β, έχοντας και 2 δοκάρια.

Η ΑΕΛ έφυγε… αλώβητη από την Νεάπολη, αλλά άφησε δύο βαθμούς μετά το 0-0 με τον Μακεδονικό, με αποτέλεσμα ναι μεν να ανέβει στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της φετινής Super League 2, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια περισσότερα από τον… συγκάτοικο Λεβαδειακό.

Οι «βυσσινί» είχαν στο πλευρό τους και περίπου 300 φίλους τους. Είδαν, δε, στο 22? τον Περντρέου να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση, στην κεφαλιά ψαράκι του Όγκμποε. Με την μπάλα να χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει σε κόρνερ!

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για την ΑΕΛ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να βλέπουν το γκολ του Ζαφειράκη στις καθυστερήσεις να ακυρώνεται -σωστά- για οφσάιντ, να έχουν τον ίδιο απολογισμό και να παραμένουν στην τρίτη θέση του ομίλου.



Σπουδαίο ματς έγινε στην Μυτιλήνη, εκεί όπου Αιολικός και ΠΑΟΚ Β ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, έχοντας παράλληλα αμφότεροι κι άλλες χαμένες ευκαιρίες!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε με ένα σουτ του Τσοπούρογλου, στο 11’, για να έρθει η απάντηση των γηπεδούχων δύο λεπτά μετά, με την κεφαλιά του Σινγκ.

Στο 26? ο Ενομό έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας του ΠΑΟΚ Β, σούταρε με δύναμη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ταλιχμανίδη!

Με τους φιλοξενούμενους να «χτυπούν» λίγο πριν την ανάπαυλα, παίρνοντας ξανά το προβάδισμα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κανίς.

Στο 52ο λεπτό, ο Αιολικός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, ωστόσο το πλασέ του Ζάκαριτς κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ταλιχμανίδη…

Τελικά, η ποδοσφαιρική... δικαιοσύνη αποδόθηκε πέντε λεπτά μετά, με τον Κριμιτζά να διαμορφώνει το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Α' όμιλος
18η αγωνιστική

Κυριακή 21 Ιανουαρίου
Αιολικός-ΠΑΟΚ Β 2-2
(13' Σινγκ, 57' Κριμιτζάς– 11' Τσοπούρογλου, 43' πεν. Κανίς)

Μακεδονικός-ΑΕΛ 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Κοζάνη (15:00)

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου (15:00)
Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου
Λεβαδειακός-Καμπανιακός

Η επόμενη (19η) αγωνιστική
Κοζάνη-Απόλλων Πόντου
ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας
Καμπανιακός-Νίκη Βόλου
ΠΑΟΚ Β-Μακεδονικός
ΑΕΚ Β-Λεβαδειακός

Β' όμιλος
15η αγωνιστική

Κυριακή 21 Ιανουαρίου (15:00)
Τηλυκράτης-Ιωνικός
Διαγόρας-Ηλιούπολη
Αιγάλεω-Παναχαϊκή
Χανιά-Καλαμάτα (16:00)

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου
Γιούχτας Αρχανών-Athens Kallithea FC (15:00)
Παναθηναϊκός Β-Ολυμπιακός Β (16:00)

Η επόμενη (16η) αγωνιστική
Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Β
Παναθηναϊκός Β-Γιούχτας Αρχανών
Ιωνικός-Διαγόρας
Athens Kallithea FC-Αιγάλεω
Ηλιούπολη-Καλαμάτα
Παναχαϊκή-Χανιά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x