Super League 2

Πανελλήνια πρωτοτυπία στον Μακεδονικό: Ανάλυση μέσω VEO σε όλα τμήματα του συλλόγου

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε πως όλα τα τμήματα του συλλόγου, από την Κ13 ως την πρώτη ομάδα, θα είναι συνδεδεμένα στην πλατφόρμα ανάλυσης VEO.

Μια πανελλήνια πρωτοτυπία ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε πως όλα τα τμήματα, από την Κ13 ως την πρώτη ομάδα, θα είναι συνδεδεμένα στην πλατφόρμα ανάλυσης VEO, προκειμένου να γίνονται ακόμα πιο συγκεκριμένα και εύκολα η ανάλυση της λειτουργίας του εκάστοτε παίκτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Άγιος Βασίλης έφερε φέτος... την εξέλιξη!

Σε πανελλαδική πρωτοτυπία, όλα τα αγωνιστικά τμήματα ποδοσφαίρου του Μακεδονικού συνδεδεμένα στην ίδια πλατφόρα ανάλυσης, στην VEO!

Έχοντας εκπαιδευτεί τα τελευταία χρόνια στην καταγραφή αγώνων και προπονήσεων με την χρήση της αυτόματης κάμερας VEO, ο Μακεδονικός προχώρησε στο επόμενο βήμα, «ιδρύοντας» στην πλατφόρμα της VEO 12 ομάδες, μία για ΚΑΘΕ τμήμα υποδομών από την Κ13 ως την Κ19, καθώς και για την ομάδα ανδρών!

Κάθε αθλητής έχει πια το δικό του προφίλ στην VEO, συνδεδεμένος στο δικό του τμήμα (Team), υπό την σκέπη του κεντρικού συλλόγου (Clubhouse), του Μακεδονικού!

Η διαδικασία της ανάλυσης γίνεται ακόμα πιο άμεση, εύκολη και σύγχρονη για τους προπονητές μας, που μπορούν να επεξεργάζονται αγώνες και προπονήσεις και με ένα απλό... tag, να στέλνουν σε κάθε παιδί - αθλητή οδηγίες και παρατηρήσεις σε clips που το αφορούν και τις οποίες θα λαμβάνει απευθείας στο email του!

Με την σειρά τους, οι παίκτες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξουν στα παιχνίδια τους, να ξαναδούν από την αρχή τις προσπάθειες τους, να «κόψουν» και να αποθηκεύσουν από μόνοι τους πλάνα που επιθυμούν να συγκρατήσουν για... μελέτη!

Προετοιμάζουμε τους επόμενους επαγγελματίες αθλητές. Φέρνουμε το μέλλον στο... παρόν μας!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x