Super League 2

Ματσούκας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Κοντά στο στόχο μας, αλλά θέλει προσοχή ως το τέλος»

Ο Λευτέρης Ματσούκας δεν… βιάζεται να πανηγυρίσει την άνοδο με τον Ιωνικό.

Ο στόχος της ανόδου πλησιάζει, αλλά ο Λευτέρης Ματσούκας συνιστά ψυχραιμία και προσοχή ως το τέλος στον Ιωνικό. Ο 31χρονος επιθετικός, που πέτυχε γκολ στη μεγάλη νίκη επί του Λεβαδειακού (1-2), μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη για:

-τη νίκη στη Λιβαδειά: «Δεν αρχίσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ανεβήκαμε. Μετά το γκολ που πέτυχα είχαμε όλη την αίσθηση πως μπορούμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Είμαστε κοντά στο στόχο μας, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί ως το τέλος. Αν δείξεις την παραμικρή χαλάρωση θα το πληρώσεις».

-το κλίμα στον Ιωνικό: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας. Ο προπονητής αναγκαστικά με τα διαδοχικά παιχνίδια πρέπει να κάνει διαχείριση και έχουν όλοι την ευκαιρία τους. Το κλίμα είναι οικογενειακό, όλοι σε κάνουν να νιώθεις σημαντικό και αισθάνεσαι πως εδώ είναι το σπίτι σου. Από τον πρόεδρο και τον προπονητή, μέχρι τον φροντιστή. Είναι και η συμπεριφορά, όχι μόνο τα χρήματα. Φυσικά παίζει ρόλο και η παρουσία του κόσμου, που είναι κοντά στην ομάδα».

-την ανάδειξή του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού: «Ήμουν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού 8-9 χρόνια, συνεργάστηκα με μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Καραταΐδης και ο Καραπιάλης. Πήρα από αυτούς πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, αλλά και αξίες ζωής. Μου έδωσαν πολλά εφόδια για τη συνέχεια της καριέρα μου».

-την εξέλιξη της καριέρας του: «Το ντεμπούτο μου με την Ξάνθη ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Δεν είναι εύκολο να ξεκινάς από μια μεγάλη ομάδα. Εγώ δεν έκανα την καριέρα που είχα φανταστεί στα 20-21, αλλά έτσι είναι η ζωή και προχωρά».

-την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Είμαστε προνομιούχοι που την ώρα που πολύς κόσμος δεν μπορεί να εργαστεί ή είναι κλεισμένος στο σπίτι, εμείς κάνουμε ως επάγγελμα αυτό που μας ευχαριστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x