Super League 2

Οφρυδόπουλος: «Πήραμε συνολικά μια δίκαιη νίκη»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΚ Β’ επί του Παναθηναϊκού Β’ και σχολίασε τις δυσκολίες που έχει το έργο ενός προπονητή σε μια τέτοια ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την εξέλιξη των παικτών: «Είναι πολλαπλά τα οφέλη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έχουμε κάνει μια καλή αρχή, αλλά το σημαντικό είναι γιατί έχουμε πάρει αυτούς τους έξι βαθμούς, όσον αφορά την εξέλιξη και την ανάπτυξη των παικτών. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία, πιέσαμε ψηλά και δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου, ούτε από αντεπιθέσεις. Είχαμε καλή κυκλοφορία. Αν μας έλειπε κάτι ήταν η τελική πάσα ή μια πάσα λίγο πριν τελειώσουμε τη φάση. Το ζητούμενο για εμάς είναι πώς προσπαθείς να βάλεις το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ουσιαστικότεροι, τελειώσαμε δύο φάσεις. Σήμερα πήραμε συνολικά μια δίκαιη νίκη».

Για το αν είναι εύκολο το έργο ενός προπονητή σε μια ομάδα Β’: «Συναντά διαφορετικά πράγματα κάθε βδομάδα. Δεν τα ξέραμε αυτά από πριν. Τα βρίσκουμε μπροστά μας και τα αξιολογούμε κάθε εβδομάδα. Συνολικά, η πρώτη χρονιά θα είναι δοκιμαστική, η επόμενη θα είναι πλουσιότερη».

Για τη χρήση παικτών από την πρώτη ομάδα: «Όλες οι ομάδες Β’ έχουν χρησιμοποιήσει παίκτες από την ανδρική τους ομάδα, το όφελος είναι πολλαπλό, το ξέραμε ότι συμβαίνει. Η Αγγλία δεν έχει περιορισμό στον αριθμό των παικτών που μπορεί να χρησιμοποιήσει η Κ23 από την πρώτη ομάδα. Αυτό μπορεί να αλλάζει τη συνοχή της ομάδας, έχει θετικά και αρνητικά. Ως πρότζεκτ θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Θα μας ωφελήσει και ιδιαίτερα αυτή την κατηγορία, που οι ομάδες Β’ της δίνουν κύρος και αξιοπιστία».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x