Super League 2

Οφρυδόπουλος: «Σημαντική νίκη, όμως μας δίνει τρεις βαθμούς»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε πως η Παναχαϊκή πήρε «μόνο» τρεις πόντους απέναντι στον Ηρακλή, μετά τη σημερινή νίκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Στη σημασία της νίκη της Παναχαϊκής επί του Ηρακλή, στάθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 στην Αγυιά. Ενώ παράλληλα ο τεχνικός των Αχαιών εξήγησε πως ήρθε αυτή και επισήμανε ότι τώρα άπαντες κοιτάζουν το επόμενο ματς...

«Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή και για μένα είναι σίγουρο πως η ομάδα θα δει μόνο καλύτερες μέρες με τον Δημήτρη στο πάγκο της. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, το θετικό για εμάς είναι ότι ο Ηρακλής δεν έκανε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχε την κατοχή αλλά όχι τη μεγάλη φάση. Ελέγξαμε το ματς χωρίς να κινδυνεύσουμε. Εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις στα πλάγια όπως ήταν το πλάνο μας», είπε αρχικά ο Οφρυδόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Τα λάθη που κάναμε ήταν πως δώσαμε λίγο παραπάνω χώρο στον Ηρακλή, οι χαφ μας έκαναν κάποια λάθη σε κάποια σημεία για να βγάλουμε αντεπιθέσεις δεν έπρεπε να παίζουμε τόσο γρήγορα και βιαστικά. Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μου όμως μας δίνει τρεις βαθμούς και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια και το παιχνίδι που έχουμε την Τετάρτη με τον Αήττητο Σπάτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x