Super League 2

Άλωσε τον Βόλο η ΑΕΛ

Εκτός έδρας νίκη με 2-1 για την ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, «γάζωσε» τον Θεσπρωτό ο Ηρακλής. Ο Πιερικός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου, Ξέρανε στο τέλος την Καβάλα ο Πανσερραϊκός (2-2).

Πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού η ΑΕΛ και επιστρέφοντας στις νίκες συνέχισε το κυνήγι της Βέροιας. Αφού βρίσκεται στο -1 από τη «βασίλισσα του Βορρά», έχοντας, πάντως, παιχνίδι περισσότερο.

Διέλυσε στον Θεσπρωτό ο Ηρακλής, επικρατώντας 5-1, την ώρα, που ο Πιερικός έπαιρνε το «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Ξενέρωσε την Καβάλα στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός, φεύγοντας με το 2-2 εκτός έδρας.

Ο Μάριος Όγκποε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των «βυσσίνι», με τα δύο του γκολ. Έδειξε τις διαθέσεις του από το 6’, όταν και άνοιξε το σκορ, ενώ ο Στάμου ισοφάρισε στο 47’. Για να πετύχει το 1-2 στο 63’ ο παίκτης των φιλοξενούμενων.

Ο Ηρακλής έκανε περίπατο στην έδρα του Θεσπρωτού, επικρατώντας 5-1, σε ένα παιχνίδι το οποίο «καθάρισε» από το πρώτο μέρος με τα γκολ από Πατράλη, Κάκκο και Χρουσιέλ.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με τον Κόντσι στο 63’, αλλά η Καβάλα τον έφερε τούμπα μέσα σε λίγα λεπτά. Με τα τέρματα από Μουσίγια και Σαμπανίδη, αλλά ο τελευταίος λόγος άνηκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σκόραραν στο 90+3’ με τον Μαρτσιόνι (2-2).

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Α' όμιλος
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 (14:45)
Ξάνθη-Βέροια 0-3
Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Β' 3-0
Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας 0-2
ΠΑΟΚ Β'-Τρίκαλα ΑΝΒ.
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 (14:45)
Περικός-Απόλλων Πόντου
Θεσπρωτός-Ηρακλής
Καβάλα-Πανσερραϊκός
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x