Super League 2

Πέμπτη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό Β’: Ανακοίνωσε Φουρτάδο… διετίας

Πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα για τον Παναθηναϊκό Β’, που ανακοίνωσε την συμφωνία του έως το καλοκαίρι του 2024 με τον με τον Γκουστάβο Φουρτάδο.

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού Β’, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα σεζόν.

Με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση του Γκουστάβο Φουρτάδο, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Αυτή είναι η πέμπτη μεταγραφή για την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, μετά τους Βλάση Ανδρικόπουλο, Μιγκέλ Ταβάρες, Αλέξανδρο Τερεζίου και Τιμίπερε Εμπό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γκουστάβο Μαρτίνς Φουρτάδο Ντος Σάντος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Βραζιλιάνος άσος γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2001 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και αγωνίζεται σαν αριστερός εξτρέμ αλλά και ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Βιτόρια Γκιμαράες για συνεχίσει στις ομάδες Κ17 και Κ19, προτού μετακινηθεί στην Μαρία Ντα Φοντε. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Τροφένσε.

Καλωσορίζουμε τον Γκουστάβο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x