Super League 2

Με απουσίες κόντρα στην Ηλιούπολη ο Παναθηναϊκός Β

Χωρίς τους τιμωρημένους Κρυπαράκο, Μαρτίνη και Προδρομίτη θα αντιμετωπίσει αύριο (18/02) στην Ηλιούπολη την ομώνυμη ομάδα ο Παναθηναϊκός Β.

Με σημαντικές ελλείψεις θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Β στο εκτός έδρας ματς με την Ηλιούπολη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, αύριο (18/02) στις 14:00.

Και αυτό γιατί Κρυπαράκος και Μαρτίνης συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα, τιμωρημένος είναι και ο Προδρομίτης λόγω της κόκκινης που δέχτηκε στο προηγούμενο παιχνίδι των «πράσινων» με τα Χανιά!

Αντιθέτως, στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκαν οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Καρακασίδης, Τσεβάς, Σιδεράς, Φικάι, Λάμψιας, Κάτρης, Τουρκοχωρίτης, Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο,Καραμπάς, Συμεωνίδης, Ταβάρες, Φρόκου, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Κυριόπουλος, Μπιλάλ, Νταμπίζας και Χατζηιωάννου.

Ενώ το πρόγραμμα της μεσημεριανής προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, διπλό και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x