Super League 2

Με Αλμπάνη κόντρα στον Θεσπρωτό ο Παναθηναϊκός Β

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (1/4) εντός έδρας ματς με τον Θεσπρωτό, με τον Αλμπάνη να επιστρέφει στην 21μελή αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 22/12!

Με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα (31/3) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αυριανό (01/04, 14:45) αγώνα με τον Θεσπρωτό στο Ολυμπιακό στάδιο, για την 17η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Το ευχάριστο νέο για τον Σωτήρη Αντωνίου είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Αλμπάνης τέθηκε ξανά στην διάθεση του μετά τις 22 Δεκεμβρίου και το ματς των «πράσινων» με την Βέροια, όπου είχε τραυματιστεί!

Αντιθέτως, οι τραυματίες Σερπέζης και Σαρδέλης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Ταβάρες που απουσίασε λόγω ίωσης, δεν είναι στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το ματς με την ομάδα της Ηγουμενίτσας, με τον δεύτερο να έχει συμπληρώσει και κάρτες ούτως ή άλλως.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β είναι οι: Σουρδής, Λίλο, Μαργκόνο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Αντωνίου, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Τερεζίου, Λάμψιας, Βούτσας, Αθανασόπουλος, Εμπό, Μαντσίνι, Φουρτάδο, Κυριόπουλος. Κρυπαράκος, Καρβούνης, Αλμπάνης, Καραμπάς, Μπιλάλ.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής και στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x