Super League 2

Χωρίς Μαρτίνη αλλά με Φρόκου-Βουτσά κόντρα στην Athens Kallithea ο Παναθηναϊκός Β

Ο Παναθηναϊκός Β θα αντιμετωπίσει αύριο (13/01) την Athens Kallithea Ελ Πάσο χωρίς τον τιμωρημένο Μαρτίνη, που έμεινε εκτός της 22μελούς αποστολής, στην οποία επιστρέφουν Φρόκου-Βουτσάς.

Με πρωινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (03/01, 15:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Athens Kallithea, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Αποστόλη Μαρτίνη, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αντιθέτως, θα είναι ξανά διαθέσιμος για τους «πράσινους» ο Λεάντρο Φρόκου, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, καθώς και ο Χρήστος Βουτσάς ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β για την αναμέτρηση στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» συμπεριλήφθηκαν οι: Ξενόπουλος, Λίλο, Σουρδής, Κάτρης, Λάμψιας, Φικάι, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο,Καραμπάς, Βουτσάς, Σαρδέλης, Φρόκου, Μαντσίνι, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μπιλάλ, Λιούμης, Νταμπίζας και Χατζηιωάννου.

Τέλος, το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, τελειώματα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x