Super League 2

Έκανε την ανατροπή και… καβάλησε τον Τυληκράτη η Παναχαϊκή!

Ο Τυληκράτης προηγήθηκε στο 39’, αλλά η Παναχαϊκή έφερε τα… πάνω-κάτω, ισοφαρίζοντας στο 70’ και παίρνοντας τη νίκη με 2-1, με κεφαλιά του Ζαμόρα στο 88’, κατάφερε να τον προσπεράσει στη βαθμολογία.

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Παναχαϊκή που επικράτησε του Τυληκράτη με 2-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του B’ ομίλου, προσπερνώντας τον για έναν πόντο, στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού από τη Super League 2!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τους Αχαιούς να μπαίνουν πιο δυνατά και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 14’. Όταν από φοβερή μπαλιά του Μπαξεβάνου για τον Πατρινό, ο δεύτερος έκανε το πλασέ αλλά ο Τζελέπης έδιωξε με τα πόδια…

Ενώ στάθηκαν άτυχοι στο 25ο λεπτό καθώς το σουτ του Γαϊτανιδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τζελέπη για να απομακρύνει στη συνέχεια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων!

Μετά το ημίωρο, ωστόσο, ο Τυληκράτης ανέβασε την απόδοσή του και στο 38’ είδε τον Περιστέρη να βγαίνει τετ α τετ με τον Κολοβούρη, που τον νίκησε, κρατώντας το 0-0.

Στην αμέσως επόμενη φάση, όμως, ο Τερζης «κρέμασε» τον Κολοβούρη με ένα μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το 0-1!

Το δεύτερο ημίχρονο, αντιθέτως, δεν είχε τόσες πολλές… συγκινήσεις, ενώ υπήρξαν και πολλές αλλαγές εκατέρωθεν. Με την Παναχαϊκή, πάντως, να καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση…

Καθώς από γύρισμα του Πέρεζ από αριστερά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χατζητερζόγλου, καταλογίστηκε το πέναλτι και ο Μασούρας με εύστοχη εκτέλεση έφερε το ματς στα ίσα στο 69ο λεπτό!

Από εκείνο το σημείο και μετά, μάλιστα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους για να πετύχουν την ολική ανατροπή, έφτασαν να έχουν 14 κερδισμένα κόρνερ αλλά χωρίς να τα αξιοποιήσουν.

Τελικά, η… λύτρωση ήρθε δύο λεπτά πριν το τέλος, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Πετράτου, ο Ζαμόρα με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την Παναχαϊκή!

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
Παναχαϊκή-Τηλυκράτης 2-1
(70' πεν. Μασούρας, 88' Ζαμόρα - 39' Τερζής)

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός Β (14:00)
Διαγόρας-Καλαμάτα (15:00)
Χανιά-Γιούχτας Αρχανών (15:00)
Athens Kallithea FC-Ιωνικός (15:00)

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακός Β-Αιγάλεω (16:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x