Super League 2

Πήρε βαθμό και σώθηκε ο Πανσερραϊκός - Έπεσε η Καβάλα, στο περίμενε ο Πιερικός!

Ο Πανσερραϊκός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Νίκη Βόλου (0-0) και ο βαθμός έφτανε για να σωθεί, ρίχνοντας παράλληλα στην Football League την Καβάλα. Περιμένει τον… Απόλλωνα Λάρισας ο Πιερικός.

Ημέρα γιορτής στον Πανσερραϊκό και «θλίψης» σε Καβάλα! Ο Πανσερραϊκός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Νίκη Βόλου (0-0) και χάρη σε αυτόν τον βαθμό κατάφερε να παραμείνει στην Super League 2. Παράλληλα, η Καβάλα ηττήθηκε με 2-1 από τη Βέροια και υποβιβάστηκε στην Football League, ενώ ο Πιερικός θα περιμένει να δει αν μέχρι την Τετάρτη επιστραφούν οι βαθμοί στον Απόλλωνα Λάρισας, ώστε να γνωρίζει τι θα γίνει.

Εφόσον παραμείνει το -6 στον Απόλλωνα Λάρισας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τότε οι Θεσσαλοί θα υποβιβαστούν, ενώ αν τους πάρει πίσω, τότε ο Πιερικός θα είναι αυτός που θα πέσει κατηγορία. Στον Απόλλωνα Λάρισας πάντως θεωρείται δεδομένο πως θα πληρωθούν οι οφειλές και η ομάδα θα πάρει τους 6 βαθμούς πίσω, σώζοντας την κατηγορία, ενώ στο γήπεδο πανηγυρίστηκε δεόντως η νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ με 2-1.

Ο Πανσερραϊκός παρέμεινε στην κατηγορία αφού ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Νίκη Βόλου και του έφτανε ο βαθμός για να μην πέσει στη Football League. Η Βέροια νίκησε με σκορ 2-1 την Καβάλα και τερμάτισε πρώτη στην κορυφή και πλέον περιμένει να παίξει μπαράζ ανόδου με τον Λεβαδειακό. Παράλληλα, οι «αργοναύτες» υποβιβάστηκαν.

Ο Στίκας στο 8’ άνοιξε το σκορ για την Καβάλα, με τη Βέροια να βγάζει αντίδραση συνέχεια και να παίρνει τελικά τη νίκη με σκορ 2-1. Ο Κάτσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 στο 29’, με τον Μαραγκό στο 70’ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.



Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ Β’ και πλέον καλείται να ρυθμίσει τις υποχρεώσεις του και να πάρει τους 6 βαθμούς πίσω, ώστε να σωθεί και να ρίξει τον Πιερικό.

Ο Σταμάτης μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Καραμόκο στο 39’ να διπλασιάζει τα τέρματα για τον Απόλλωνα. Ο Τζίμας στο 52’ μείωσε σε 2-1, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Β’ δεν κατάφερε να αντιδράσει μέχρι το τέλος και γνώρισε την ήττα, τερματίζοντας στην 8η θέση με 44 βαθμούς και ο Απόλλωνας Λάρισας στην 11η με 35.


Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 4-0 της Ξάνθης, με τους νικητές να τερματίζουν στην πέμπτη θέση και οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη. Ο Μπαντιμπανγκά άνοιξε το σκορ στο 8’, ο Μπιανκόνι στο 30’ και στο 67’ έκανε το 3-0, με τον Γκίνη στο 78’ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.


Ο Ηρακλής διέλυσε με σκορ 6-0 τον Αλμωπό Αριδαίας, για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2. Ο Γιουμπιτάνα πέτυχε χατ-τρικ σκοράροντας στο 17’, 55’ και 61’, ο Ματίας Τομάς στο 45’ έκανε το 4-0, ο Χατζηπιρπιρίδης στο 78’ πέτυχε το 5-0 και ο στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 6-0!

Τέλος, ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε 3-2 με ανατροπή του… πεσμένου Ολυμπιακού Βόλου. Ο Κουντουριώτης άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 13’ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κότο στο 30’ να γράφει το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Σουρλής το… πήρε πάνω του και με δύο γκολ σε δέκα λεπτά (56’, 65’) ισοφάρισε, με τον Πινακά στο 75’ να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Όσον αφορά το ματς της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα, οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν στο παιχνίδι και οι «βυσσινί» πήραν το τρίποντο στα χαρτιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x