Super League 2

Πήρε τη νίκη με Τζίμα και… Μπότο και πέρασε πρώτος ο ΠΑΟΚ Β'!

Χάρη σε δύο γκολ του Τζίμα μέσα σε 4’ στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Β’ κέρδισε 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, παρουσία του Ζοζέ Μπότο, κι ανέβηκε στην 1η θέση του Α’ ομίλου της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0, στο πρώτο χρονικά σημερινό ματς της 4ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Super League 2, ανεβαίνοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του «δικέφαλου του Βορρά» ήταν ο Τζίμας, που πέτυχε και τα δύο γκολ, μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο…



Αρχικά στο 70’, με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, από ασίστ του Σμυρλή. Αλλά και στο 74’, όταν ο Μπράντονιτς μπήκε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, καθυστέρησε, αλλά τελικά «έσπασε» σωστά τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, από όπου ο Τζίμας με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Νωρίτερα, ήταν η Αναγέννηση εκείνη που είχε πρώτη την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη στο 13ο λεπτό πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαλωμένου.

Για να ακολουθήσουν δύο καλές στιγμές από πλευράς ΠΑΟΚ, στο 38’, με τον Γκέκα να αποκρούει το ωραία χτυπημένο φάουλ του Πανίδη και τον Γροσδή να αστοχεί στη συνέχεια. Ενώ τέσσερα λεπτά μετά, από γύρισμα του Τασιούρα από δεξιά, το πλασέ του Σπυράκου λίγο έξω από τη μικρή περιοχή πέρασε δίπλα από το τέρμα.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» Ζοζέ Μπότο.

ΠΑΟΚ Β’-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Α ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.11.2022

ΠΟΤ Ηρακλής – Παναθηναϊκός Β’ 2-3

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.11.2022
ΠΑΟΚ Β - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ (15:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.11.2022

Ηρακλής Λάρισας – Διαγόρας (15:00)
Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός (15:00)
Θεσπρωτός – ΝΠΣ Βέροια (15:00)
Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου (15:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x