Stoiximan Super League

Ιταλικό σενάριο για Μπότο και Σαουθάμπτον

Δημοσίευμα στην Ιταλία υποστηρίζει πως η αγγλική ομάδα βολιδοσκοπεί τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ώστε να αναλάβει ανάλογη θέση που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι.

Ένα δημοσίευμα στην Ιταλία θέλει τον Ζοσέ Μπότο του ΠΑΟΚ να συζητάει με την Σαουθάμπτον για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον αγγλικό σύλλογο.

Η συγκεκριμένη θέση έχει παραμείνει «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι και το TuttoMercatoWeb υποστηρίζει πως υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας
«Η Σαουθάμπτον είχε αναζητήσει τον Μπότο για τον ρόλο του αθλητικού της διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι, αλλά οι “Άγιοι” μετά την πρώτη συζήτηση που είχαν, δεν επικοινώνησαν με τον Πορτογάλο.

Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις της Σαουθάμπτον με τον Ζοσέ Μπότο, τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb.com, ο αγγλικός σύλλογος είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον Πορτογάλο, ζητώντας του να παρουσιάσει τη δουλειά του μέχρι στιγμής και το τι θα είχε στο μυαλό του για μια πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών.

Από ότι φαίνεται στην συνέχεια η Σάουθαμπτον έκανε άλλες επιλογές, χωρίς να επικοινωνήσει ξανά με τον άλλοτε επικεφαλής του σκάουτινγκ της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς, που έφυγε από την ομάδα και συνεχίζει την καριέρα του στην Τσέλσι, η θέση παραμένει κενή και δεν έχει βρεθεί ακόμα αντικαταστάτης του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x