Super League 2

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ για Αριδαία

Χωρίς τον διεθνή Ουεντραόγκο και τον τραυματία Κουλούρη, θα παραταχθεί αύριο (26/01) ο ΠΑΟΚ Β’ στο εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό.

Ο ΠΑΟΚ Β’ πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης (25/01) την τελευταία του προπόνηση, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ενόψει της αυριανής εξ αναβολής αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική της Betsson Super League 2, με τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Άπαντες προπονήθηκαν, εξαιρουμένου του Ισμαϊλα Ουεντραόγκο φυσικά, που στις 29 Ιανουαρίου αγωνίζεται στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με αντίπαλο την Τυνησία, αλλά και του τραυματία Γιώργου Κουλούρη.

Την αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά» αποτελούν οι: Μπουργάνης, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης και Κούτσιας.

Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμούν προς το παρόν για τον ΠΑΟΚ Β' τέσσερα παιχνίδια, που έχουν αναβληθεί. Aυτά με την Καβάλα (29.12), με τη Νίκη Βόλου (08.01), με τον Ολυμπιακό Βόλου (12.01) και με τα Τρίκαλα (22.01), ενώ δεν έχει αποφασιστεί προς το παρόν, το πότε θα διεξαχθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x