Super League 2

Ενισχύθηκε αλλά… πάλι δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ Β’

Αν και είχε τον Σοάρες στην σύνθεσή του, ο ΠΑΟΚ Β’ έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική, μετά το 1-1 με τον Πιερικό σε εξ αναβολής ματς για την 23η αγωνιστική της Super League 2.

Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τη νίκη έμεινε ο ΠΑΟΚ Β’ ο οποίος ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Πιερικό, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Super League 2, στο γήπεδο του Μακεδονικού και υπό το βλέμμα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ομάδα της Κατερίνης πήρε προβάδισμα με γκολ από τα αποδυτήρια... Όταν μετά από λάθος στο κέντρο από τον Σοάρες, ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα, σούταρε με δύναμη και έκανε το 0-1, μόλις στο !

Ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να απαντήσει σχετικά γρήγορα. Καθώς από γύρισμα του Κούτσια μέσα στην μικρή περιοχή ο Τζίμας ισοφάρισε σε 1-1, στο 11ο λεπτό...

Μάλιστα, στο 35’, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει και την ανατροπή, αλλά ο Κούτσιας δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας μετά από ένα γύρισμα από τα αριστερά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας την ευκαιρία στο 47’ με το πλασέ του Πανίδη να αποκρούεται πάνω στην γραμμή.

Ενώ είχαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία για το 2-1 στο 84ο λεπτό, με την κεφαλιά του Γαϊτανίδη να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Πιερικού!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ Β’: Μπουργκάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσαούσης (83’ Καλουτσικίδης), Γιαξής, Σοάρες, Τσοπούρογλου, Κούτσιας, Τζίμας (65’ Κουλούρης), Πανίδης (65’ Γαϊτανίδης).

Πιερικός: Τζίμας, Μπουόλι, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Ντίνας (62’ Φωκαΐδης), Παντελιάδης, Ίτσιος (78’ Καρανάτσιος), Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Χάρτσιας, Κριμίτσας (62’ Ζούρκος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x