Super League 2

Πορτοκαλάς: «Ήταν μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά»

Για την άνοδο του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2, μίλησε ο αμυντικός μέσος της ομάδας, Αλέξανδρος Πορτοκαλάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Metrosport» ο Αλέξανδρος Πορτοκαλάς, αναφέρθηκε για την χρονιά που ολοκληρώθηκε και την άνοδο της ομάδας του, τον Αγροτικό Αστέρα στη Super League 2. Μεταξύ άλλων, ο 18χρονος αμυντικός μέσος αναφέρθηκε και στο πόσο περίεργη ήταν η φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Ήταν µια ιδιαίτερη χρονιά η φετινή από πολλές απόψεις. Είχαμε χτίσει µια ομάδα µε έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά που ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο, µε συνθήκες άλλοτε δύσκολες τις οποίες καλούμασταν να ξεπεράσουμε. Με καλό κλίµα προχωρούσαµε φτάνοντας µέχρι και την 17η αγωνιστική χωρίς ήττα. Είχαµε ένα πολύ καλό σερί µέχρι τα Χριστούγεννα όπου ισοβαθµούσαµε µε άλλες δύο οµάδες και επιστρέφοντας µετά τις γιορτές επικεντρωθήκαµε στον στόχο της πρωτιάς. Βλέπαµε αγώνα, αγώνα και το οικογενειακό κλίµα και οι πολύ καλές σχέσεις µεταξύ µας βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου. Στα µπαράζ οι πιο προετοιµασµένες οµάδες πήραν την άνοδο. Το σηµαντικό για εµάς ήταν ότι επαναφέραµε τον Αστέρα εκεί που ανήκει. Να πω ότι ο κόσµος ήταν δίπλα στην οµάδα και οφείλουν οι ποδοσφαιριστές να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για αυτούς. Τώρα που επέστρεψε η οµάδα εκεί που ανήκει ευελπιστούµε να την στηρίξει ο κόσµος ακόµη περισσότερο»

Για τη δική σου συµβολή τι έχεις να πεις;

«Ηταν µια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά. Ξεκίνησα µε πολύ χρόνο συµµετοχής αλλά ένας τραυµατισµός µε άφησε εκτός. Με επιµονή και υποµονή και την εµπιστοσύνη του προπονητή µου στους σηµαντικούς αγώνες είχα ενεργό συµµετοχή και κατάφερα και εγώ να βοηθήσω την οµάδα να πετύχει τον στόχο της».

Ποια θα είναι η συνέχεια;

«Τώρα είμαστε σε µια μεταβατική περίοδο και θα κοιτάξω να προετοιµαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη χρονιά. Νιώθω πολύ όµορφα στα δύο χρόνια που είµαι στην οµάδα, την έχω αγαπήσει, άλλωστε είναι κοντά στους δρόµους που µεγάλωσα. Οσον αφορά τον Αστέρα στόχος θα είναι να έχει µια παραγωγική χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x