Super League 2

Σμίλτος: «Μικρή για την Παναχαϊκή η Super League 2»

Ένα από τα βασικά στελέχη της επιτυχημένης χρονιάς της Παναχαϊκής, ο Γιώργος Σμίλτος παραχώρησε συνέντευξη όπου τόνισε ότι η SL2 είναι μικρή για την Παναχαϊκή.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ» μίλησε ο Γιώργος Σμίλτος, όπου αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά της Παναχαϊκής και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το μέλλον του στην ομάδα, ενώ τόνισε πως είναι μικρή κατηγορία για την ομάδα η Super League 2 και ότι πρέπει να υπάρχει ομάδα της Πάτρας στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν η Παναχαϊκή ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας: «Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, σε μια πολύ ιστορική ομάδα, με μεγάλη δυναμική. Από εκεί και πέρα μια ομάδα που για κάποιους λόγους βρέθηκε στην 3η εθνική κατηγορία, μια ομάδα που χτίστηκε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, μια ομάδα η οποία ο μόνο στόχος που υπήρχε ήταν η άνοδος.

Θεωρώ ότι όλη την χρονιά, με αυτό που χτίστηκε στα τέλη του Αυγούστου και με πολλές δυνατές προσθήκες τον Ιανουάριο, με μια αλλαγή προπονητή που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου. Μπήκε στα μπαράζ ως πρώτη στον όμιλο της, εκεί πετύχαμε όλοι ένα αποτέλεσμα που είναι άξιο της ιστορίας της Παναχαϊκής και δίκαια η ομάδα θα βρίσκεται στην Super League 2».


Η συμβουλή του Σούλη Παπαδόπουλου: «Όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από μόνο του αποτελεί και χρειάζεται το δικό του σεβασμό. Από εκεί και πέρα είναι μια αλλαγή που αποφάσισε ο κύριος Σταθάκης την περίοδο του Ιανουαρίου, νομίζω ότι έδωσε την δικιά του πνοή, είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του την νοοτροπία του νικητή και να πάρει από τον κάθε ένα το % των δυνατοτήτων του.

Θεωρώ ότι επίσης ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του από τον Ιανουάριο και μετά και δίκαια είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος που έχει, σε αυτήν την κατάκτηση του πρωταθλήματος».


Αν είναι στόχος η επιστροφή στη Super League: «Όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως η Παναχαϊκή, από μόνο του αποτελεί μεγάλο κίνητρο. Η ομάδα για κάποιους λόγους βρέθηκε στην Γ’ Εθνική, το πρώτο βήμα έχει γίνει, η ομάδα επέστρεψε στη Super League 2, θεωρώ από τον έναν χρόνο που έχω ζήσει εδώ είναι πολύ μικρή κατηγορία για την Παναχαϊκή.

Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα την επόμενη χρονιά, νομίζω ότι με σταθερά βήματα και με σταθερές κινήσεις, ο κύριος Σταθάκης και ο κύριος Σούλης Παπαδόπουλος έχουν την εμπειρία να κάνουν τα πράγματα με μια σειρά, θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια η Παναχαϊκή πρέπει να επιστρέψει στην Super League, είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, δεν γίνεται να μην είναι μια ομάδα στην Super League».


Αν θα είναι και του χρόνου στην Παναχαϊκή: «Υπάρχουν κάποιες συνομιλίες, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Για εμάς το πρωτάθλημα και όλη η χρονιά πήρε πολύ μεγάλη παράταση. Έχουμε φτάσει τον Ιούνιο και μόλις πριν τρεις τέσσερις έχουμε πανηγυρίσει την άνοδο μας στην Super League 2.

Από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για όλα τα παιδιά και για όλη την ομάδα, ή θα συνεχίσουμε να είμαστε στην ομάδα ή για κάποιους θα είναι αυτή η χρονιά. Από εκεί και πέρα έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε το μέλλον».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x